Asukaspaikat Hoivakoti Huhtihovi

"SOITA MUMMULLE TAI VAARILLE"

Olemme lisänneet varotoimenpiteitä koronavirusaikana turvataksemme asukkaitamme ja henkilökuntaamme koronaviruksen aiheuttamilta tartunnoilta.

Tarkistathan ajantasaiset vierailumahdollisuudet hoivakodilta p. 040 124 1852

Huhtihovissa on 24 esteetöntä ja turvallista kotia ympärivuorokautisen hoivan tarpeessa oleville ikäihmisille. Kotisi voit kalustaa omin huonekaluin. Meillä on lisäksi kotoisat oleskelu-alueet niin sisällä kuin ulkonakin yhdessä tekemiseen, seurusteluun ja ruokailuun. Huhtihovi on ikääntyneelle luontainen koti mielekkään ja omannäköisen arjen viettämiseen ja kokemiseen.

Meille voit tulla asukkaaksi itse maksaen, kaupungin sijoittamana tai palvelusetelillä. Huhtihovi on Turun kaupungin sopimuskumppani ikäihmisten tehostetun palveluasumisen palveluissa. Lisäksi Turun ja lähikuintien palvelusetelit käyvät meillä. Muuttaa voit omasta kodistasi tai vaikkapa muusta asumisympäristöstä. Soita meille, niin ohjeistamme sinua siinä, miten pääset helpoiten muuttamaan.

Asukaspaikoista vastaa

Anne Holmberg
040 702 8217
anne.holmberg@huhtihovi.fi

Ympäristö ja
Tulo-ohjeet

Hoivakodin osoite on Paltankatu 27, 20360 Turku. Paltankadulle poiketaan Kärsämäentieltä, tai vastaavasti Kaerlantieltä Kaerlasta tultaessa. Paltta on pientalovaltainen, rauhallinen asuinalue Turun Kärsämäessä noin 4km päässä Turun keskustasta. 

Paltankatu 27, 20360 Turku