Hoivakoti Huhtihovi Kotimainen hoivakoti ikääntyneille.
Paikkatiedustelut 040 702 8217 / Anne Holmberg

"SOITA MUMMULLE TAI VAARILLE"

Olemme lisänneet varotoimenpiteitä koronavirusaikana turvataksemme asukkaitamme ja henkilökuntaamme koronaviruksen aiheuttamilta tartunnoilta.

Tarkistathan ajantasaiset vierailumahdollisuudet hoivakodilta p. 040 124 1852

Viihtyisä ja lämminhenkinen
Koti ikääntyneelle

Huhtihovi on Turun Kärsämäessä sijaitseva pieni ja viihtyisä hoivakoti tehostetun palveluasumisen tarpeessa oleville ikäihmisille. Kotimainen, yrittäjäomisteinen Huhtihovi tarjoaa asiakkailleen yksilöllistä ja ihmisläheistä hoivaa ja huolenpitoa rauhallisessa, viihtyisässä ja kodikkaassa ympäristössä. Huhtihovin arkea rikastavat samassa pihapiirissä toimivan päiväkodin lapset.

Lue lisää palveluistamme »

Huhtihoviin
Asukkaaksi 

Meillä on 24 esteetöntä ja turvallista kotia ympärivuorokautisen hoivan tarpeessa oleville ikäihmisille. Meille voit tulla asukkaaksi itse maksaen, kaupungin sijoittamana tai palvelusetelillä. Soita meille, puh. 040 702 8217, niin pääsemme yhdessä alkuun. Tai täytä viereinen yhteydenottolomake, niin me soitamme sinulle.

Lue lisää asukaspaikoista »

Ota yhteyttä

 

Ympäristö ja
Tulo-ohjeet

Hoivakodin osoite on Paltankatu 27, 20360 Turku. Paltankadulle poiketaan Kärsämäentieltä, tai vastaavasti Kaerlantieltä Kaerlasta tultaessa. Paltta on pientalovaltainen, rauhallinen asuinalue Turun Kärsämäessä noin 4km päässä Turun keskustasta. 

Paltankatu 27, 20360 Turku