Huhtihovi Voivalanmäki, Kaarina

Ruokokatu 7, 20780 Kaarina

Huhtihovi Voivalanmäki -niminen hoivakotimme kutsuu asukkaat viettämään turvallista, sisältörikasta ja yhteisöllistä arkea kodikkaaseen ympäristöön. Hoivakotimme sijaitsee Kaarinan Voivalassa lyhytaikaishoitoyksikkö Visiittiä vastapäätä. Ulkoilumahdollisuudet ovat alueella hyvät, ja Voivalan rantakin sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä hoivakodilta.

Huhtihovi Voivalanmäessä on 28 asukaspaikkaa ympärivuorokautisen palveluasumisen tarpeessa oleville ikäihmisille. Asukashuoneiden lisäksi kodikkaassa hoivakodissamme on monipuoliset yhteiset tilat, oma keittiö, saunatilat, laaja ja esteetön terassialue matalan kynnyksen ulkoiluun sekä kauniisti viimeistelty piha-alue.

Tärkein voimavaramme, ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstömme, tulee koostumaan vanhustyön osaajista. Ympäri vuorokauden paikalla oleva henkilökuntamme turvaa yksilöllisen ja sisältörikkaan arjen hoivakotimme asukkaille. Jotta töissä jaksetaan hyvin, me Huhtihovilla pidämme myös henkilökunnastamme huolta parhaamme mukaan. Henkilöstön käytettävissä on mm. laaja työterveyshuolto sekä ePassi vapaa-ajan aktiviteetteihin.

Meille voit tulla asukkaaksi hyvinvointialueen sijoittamana, palvelusetelillä tai omakustanteisesti niin Kaarinasta kuin kauempaakin. Ota yhteyttä, vastaamme tarpeisiinne!

Vastaava Sairaanhoitaja
(arkisin klo 7–15) p. 040-124 0076
Hoitajat p. 040-124 0158
voivalanmaki@huhtihovi.fi

Hoivakodin johtaja - Kaarina

Liisa Lehtovaara
Hoivakodin johtaja

Asukaspaikkatiedustelut
0401241733
liisa.lehtovaara@huhtihovi.fi

Liisa Lehtovaara

Hei! Olen Liisa Lehtovaara ja toimin Huhtihovi Voivalanmäen hoivakodin johtajana.

Ammatiltani olen sairaanhoitaja ja lisäksi olen käynyt lähiesimiestyön ammattitutkinnon ja erilaisia esimiestyötä tukevia koulutuksia. Työurani olen aloittanut kuitenkin jo vuonna 2001 lähihoitajana. Minulla onkin jo yli 20 vuoden työkokemus hoito- ja hoiva-alalta vammaispalveluiden ja ikäihmisten parissa työskentelystä. Olen työskennellyt sekä tehostetun palveluasumisen yksiköissä että nyt viimeisimpänä kotihoidon puolella esimiestehtävissä.

Vapaa-ajalla olen mukana partion viikkotoiminnassa mahdollistamassa sudenpentuikäisille lapsille elämyksellistä partioharrastusta ja lisäksi ulkoilen paljon hoitokoirani kanssa. Erilaiset käsityöt, askartelut ja nikkarointi ovat myös mieleistä tekemistä, aina ei vain tunnu tunnit riittävän vuorokaudessa. Olen uusista asioista innostuva ja idearikas tekemällä oppija.

Hyvä hoivakoti on mielestäni koti, jossa jokaisella on mahdollisuus asua ja elää omannäköistä arkea turvallisesti. Tarvittava apu ja toiset ihmiset ovat aina lähellä, mutta halutessaan voi olla myös omissa oloissaan. Hyvässä hoivakodissa on sitä oman kodin tuntua.

Esimiehenä minulle on tärkeää koota ympärilleni osaavien ammattilaisten joukko, jossa kaikilla on hyvä tehdä töitä. On tärkeää, että jokaisella työntekijällä on mahdollisuus tehdä työtään omalla persoonallaan tuntien, että häntä arvostetaan ja hänen tekemiseen ja ammattitaitoonsa luotetaan.

Asiakkaiden ja omaisten suuntaan tahtotilani on, että toimintamme näyttäytyy avoimena. Meidän kanssamme voi tulla aina keskustelemaan asiasta kuin asiasta. Työskentelemme täällä teitä varten ja otammekin mielellämme vastaan palautetta ja kehitysideoita.

Työni motto: ”Aina valmiina” auttamaan, kuuntelemaan, ohjaamaan ja oppimaan.

Ateriapalvelu
Oman keittiön ateriapalvelut
Lääkepalvelu
Lääkehuolto palvelut
Terveydenhuoltoa
Terveydenhuolto palvelut
Vaatehuolto
Siivous & vaatehuolto palvelut
Viriketoimintaa
Yhteisöllinen viriketoiminta
Huhtihovi Voivalanmäki
Ruokokatu 7
20780 Kaarina
Kuvia hoivakodilta: Leivontaa
Kuvia hoivakodilta
Kuvia hoivakodilta: Kukkien istutus
Kuvia hoivakodilta: Viriketoimintaa