Huhtihovi Vuorenpuisto, Raisio

Kokinvuorenkatu 5, 21200 Raisio

Huhtihovi Vuorenpuisto kutsuu asukkaat viettämään turvallista, sisältörikasta ja yhteisöllistä arkea kodikkaaseen ympäristöön. Hoivakotimme sijaitsee Raision Kokinvuoressa seurakuntakodin naapurissa, lähellä Raision terveyskeskusta.

Huhtihovi Vuorenpuistossa on 30 asukaspaikkaa ympärivuorokautisen palveluasumisen tarpeessa oleville ikäihmisille. Asukashuoneiden lisäksi kodikkaassa hoivakodissamme on monipuoliset yhteiset tilat, oma keittiö, saunatilat, laaja ja esteetön terassialue matalan kynnyksen ulkoiluun sekä kauniisti viimeistelty piha-alue.

Tärkein voimavaramme, ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstömme, koostuu vanhustyön osaajista. Ympäri vuorokauden paikalla oleva henkilökuntamme turvaa yksilöllisen ja sisältörikkaan arjen hoivakotimme asukkaille.

Meille voit tulla asukkaaksi Hyvinvointialueen sijoittamana, palvelusetelillä tai omakustanteisesti niin Raisiosta kuin kauempaakin. Ota yhteyttä, vastaamme tarpeisiinne!

Vastaava sairaanhoitaja (arkisin klo 8-16) p. 040-1803906
Hoitajat p. 040-1806412
vuorenpuisto@huhtihovi.fi

Omavalvontasuunnitelma PDF

Hoivakodin johtaja - Raisio

Katri Saarela
Hoivakodin johtaja

Asukaspaikkatiedustelut
0407028217
katri.saarela@huhtihovi.fi

Hei! Olen Katri Saarela ja toimin Huhtihovi Vuorenpuiston hoivakodin johtaja.

Olen työskennellyt hoitotyössä vuodesta 1996, ensin sairaanhoitajana ja 2014 alkaen esihenkilönä. Koulutukseltani olen sairaanhoitaja YAMK. Olen suorittanut lisäksi erilaisia johtamiskoulutuksia. Olen työskennellyt esimiehenä vanhustyössä, vammaistyössä sekä terveydenhuollossa. Esimiestyössä itselleni tärkeintä on, olla ihminen ihmiselle. Esimiestyössä on kysymys vuorovaikutuksesta, läsnäolosta ja ihmisyydestä. On tärkeää, että työyhteisössä on hyvä olla ja töihin on mukava tulla. Töissä minut sytyttää haasteelliset tilanteet, kun porukka lähtee yhdessä niitä selvittämään. On huikeata nähdä, kuinka paljon saadaan aikaan, kun vain on hyvä porukka, yhteinen suunta ja paljon tahtoa.

Vapaa-aika kuluu kesällä caravan-matkaillen ja talvella lasketellen. Luonto antaa valtavasti voimaa ja jaksamista. Harrastan myös itämaista tanssia ja neulomista.

Olen esimiehenä kuunteleva, rauhallinen ja aito. Pyrin aktiivisesti kuulemaan ja tukemaan työyhteisöäni. Kuuntelemalla ja kyselemällä voi avautua uudenlaista ajattelua.

Hyvässä hoivakodissa eletään sisältörikasta omannäköistä arkea. On tärkeää oppia tunteman asukkaat sellaisena kuin he ovat olleet voimiensa päivinä; missä he ovat työskennelleet, mistä he ovat pitäneet ja mistä eivät, mitkä asiat ovat olleet tärkeitä. Omaisten rooli tutustumisessa on usein ensiarvoisen tärkeää. Heiltä saa arvokasta tietoa silloin kun asukas ei enää itse pysty kertomaan asioita. Omaiset ovat tärkeä osa hoivakodin perhettä.

Hyvä hoivakoti on koti, ei vain kodinomainen paikka. Kodin tunnistaa siitä, että jokaisella on mahdollisuus jättää sinne oma jälkensä. Ei haittaa, vaikka kaikki tavarat ei aina ole paikoillaan, muistisairaiden parissa on luonnollista, että tavaroita kuljetellaan. Hyvän hoivakodin tunnistaa siitä, miten siellä kohdataan toisensa. Hyvässä hoivakodissa puhutaan ja halataan paljon, pysähdytään kohtaamaan. Hyvässä hoivakodissa arjen aikataulua määrittelee asukkaiden tarpeet ja toiveet.

Hyvä hoivakoti on elämisen paikka.

Työni motto: ”Älä odota täydellistä hetkeä, ota hetki ja tee siitä täydellinen”

Ateriapalvelu
Oman keittiön ateriapalvelut
Lääkepalvelu
Lääkehuolto palvelut
Terveydenhuoltoa
Terveydenhuolto palvelut
Vaatehuolto
Siivous & vaatehuolto palvelut
Viriketoimintaa
Yhteisöllinen viriketoiminta
Huhtihovi Vuorenpuisto
Kokinvuorenkatu 5
21200 Raisio
Kuvia hoivakodilta: Leivontaa
Kuvia hoivakodilta
Kuvia hoivakodilta: Kukkien istutus
Kuvia hoivakodilta: Viriketoimintaa