Palvelut Hoivakoti Huhtihovi

"SOITA MUMMULLE TAI VAARILLE"

Olemme lisänneet varotoimenpiteitä koronavirusaikana turvataksemme asukkaitamme ja henkilökuntaamme koronaviruksen aiheuttamilta tartunnoilta.

Tarkistathan ajantasaiset vierailumahdollisuudet hoivakodilta p. 040 124 1852

Huhtihovi on Turun Kärsämäessä sijaitseva pieni ja viihtyisä hoivakoti tehostetun palveluasumisen tarpeessa oleville ikäihmisille. Meillä asiakkaat saavat turvallisen, yksilöllisen ja ihmisläheisen hoidon ja huolenpidon. Palvelutarjontaamme kuuluvat myös oman keittiömme ateriapalvelut, lääkehuolto, terveydenhuolto, siivous- ja vaatehuoltopalvelut sekä yhteisöllinen ja kuntouttava viriketoiminta. Huhtihovi on Turun kaupungin sopimuskumppani tehostetun palveluasumisen palveluissa.

Huolehdimme asiakkaiden hyvinvoinnista yksilöllisesti laaditun hoiva- ja palvelusuunnitelman mukaan ympäri vuorokauden. Toimintaa ohjaavat asiakkaan yksilölliset tarpeet, tavat ja tottumukset, asiakkaan oma tarina. Nämä asiat kartoitetaan yhteistyössä asiakkaan ja omaisten kanssa. Huhtihovissa palveluja toteutetaan asiakkaan toimintakykyä ylläpitäen ja hänen itsemääräämisoikeuttaan kunnioittaen.

Toimintamme lähtökohtana on ystävällinen ja kuunteleva kohtaaminen asiakkaan ja hänen läheistensä kanssa. Tavoitteena on kaikkien osapuolien luottamus ja tyytyväisyys toimintaan. Omaisten on mahdollista vierailla Huhtihovissa joustavasti omien ja asukkaan aikataulujen puitteissa.

Ympäristö ja
Tulo-ohjeet

Hoivakodin osoite on Paltankatu 27, 20360 Turku. Paltankadulle poiketaan Kärsämäentieltä, tai vastaavasti Kaerlantieltä Kaerlasta tultaessa. Paltta on pientalovaltainen, rauhallinen asuinalue Turun Kärsämäessä noin 4km päässä Turun keskustasta. 

Paltankatu 27, 20360 Turku