Palvelut

Onnellisten vanhusten koti
Kuvia hoivakodilta: Koiravierailu

Ympärivuorokautista palveluasumista

Huhtihovin hoivakodit tarjoavat turvallisen, yksilöllisen ja virikkeellisen arjen ympärivuorokautisen palveluasumisen tarpeessa. Toimintamme keskiössä on onnellinen vanhus, jolle tarjoamme parhaat mahdolliset eväät merkityksellisen, yhteisöllisen ja sisältörikkaan arjen kokemiseen. Meillä eletään täyttä elämää – yksilöä kuunnellen ja yhteisön innoittamana.

Huolehdimme asiakkaidemme hyvinvoinnista yksilöllisesti laadittujen hoiva- ja palvelusuunnitelmien mukaan ympäri vuorokauden. Toimintaa ohjaavat asiakkaiden yksilölliset tarpeet, tavat ja tottumukset, asiakkaan oma tarina. Nämä asiat kartoitetaan yhteistyössä asiakkaan ja omaisten kanssa.

Huhtihovi on Varsinais-Suomen hyvinvointialueen sopimus- ja palvelusetelikumppani ympärivuorokautisen palveluasumisen palveluissa.

Tervetuloa tutustumaan hoivakoteihimme!

Ihmisläheistä hoitoa ja huolenpitoa

Huhtihovissa palveluja toteutetaan asiakkaan toimintakykyä ylläpitäen ja hänen itsemääräämisoikeuttaan kunnioittaen. Meillä asiakkaat saavat turvallisen, yksilöllisen ja ihmisläheisen hoidon ja huolenpidon. Palvelutarjontaamme kuuluvat myös oman keittiömme ateriapalvelut, lääkehuolto, terveydenhuolto, siivous- ja vaatehuoltopalvelut sekä yhteisöllinen ja kuntouttava viriketoiminta.

Ateriapalvelu
Oman keittiön ateriapalvelut
Lääkepalvelu
Lääkehuolto palvelut
Terveydenhuoltoa
Terveydenhuolto palvelut
Vaatehuolto
Siivous & vaatehuolto palvelut
Viriketoimintaa
Yhteisöllinen viriketoiminta
Kuvia hoivakodilta: Leivontaa
Kuvia hoivakodilta
Kuvia hoivakodilta: Kukkien istutus
Kuvia hoivakodilta: Viriketoimintaa