Töihin Huhtihovin hoivakotiin

Lähihoitaja, SALO

Omaatko ison sydämen ja haluaisit tehdä merkityksellistä hoivatyötä uudessa ikääntyneiden hoivakodissa, hyvässä työyhteisössä?

Kotimainen Huhtihovi Oy on ikääntyneiden tehostettua asumispalvelua tarjoava yritys. Toimintamme keskiössä on onnellinen vanhus, jolle tarjoamme parhaat mahdolliset eväät merkityksellisen, yhteisöllisen ja sisältörikkaan arjen kokemiseen. Vuoden 2021 asiakas- ja omaistyytyväisyyskyselyssä 94% vastaajista suosittelisi Huhtihovia hoivakotipaikkaa kartoittavalle. Tutustu tarkemmin toimintaamme www.huhtihovi.fi.

Etsimme lähihoitajaa Salon Alhaisissa toimivaan Huhtihovi Kirjolanmäen hoivakotiimme, jossa on 30 asukaspaikkaa tehostetun palveluasumisen tarpeessa oleville ikäihmisille. Uuden, yksikerroksisen hoivakotimme tilat ovat avarat, valoisat ja ihanasti sisustettu. Osittain katettu terassialue ja piha mahdollistavat asukkaiden turvallisen päivittäisen ulkoilun ja esim. grillijuhlien järjestämisen helposti.

Edellytämme soveltuvan koulutuksen (lähihoitaja tai perushoitaja) lisäksi innokkuutta tehdä hoivatyötä vanhusten hyväksi sekä tartuntatautilain 48 §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja suojaamiseksi. Lähihoitajan työ on kolmivuorotyötä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää ja aktiivista työotetta sekä kehittymishalukkuutta. Aiempi työkokemus vanhustyöstä ei ole välttämätöntä, meillä pääset varmasti tekemään laadukasta ja hyvää hoivatyötä ja huolehdimme siitä, että saat tarvittavan tuen ja mahdolliset täydennyskoulutukset.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Olemme joustava työnantaja – meillä pystyt vaikuttamaan omaan työhösi ja voit halutessasi suunnitella itse työvuorojasi. Meiltä saat kattavan työterveyshuollon, johon kuuluu mm. yleis- ja erikoislääkärin vastaanottokäynnit, kattavat kuvantamispalvelut, leikkaushoidot, fysio- ja psykoterapiakäynnit sekä vuosittainen hammastarkastus. Tarjoamme myös paljon muuta, kuten liikuntaa ja kulttuuria mahdollistavan ePassin käytön ja työpaikallamme käy säännöllisesti hieroja.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydettyämme joten hae jo tänään!

Mikäli haluat tulla osaksi huhtihovin tiimiä, lähetä hakemus alta tai ole yhteydessä suoraan hoivakotimme johtajaan, Hanna Ruohoseen (hanna.ruohonen@huhtihovi.fi, p.040 199 0409!

Huhtihovi Oy on kotimainen ikääntyneiden asumispalveluja Turussa ja Salossa tarjoava yritys. Toimintamme keskiössä on onnellinen vanhus, jolle tarjoamme parhaat mahdolliset eväät merkityksellisen, yhteisöllisen ja sisältörikkaan arjen kokemiseen. Asiakkaistamme ja heidän omaisistaan 94% suosittelisi Huhtihovia hoivakotipaikkaa kartoittavalle.

Työnantajana olemme joustava ja mahdollistava. Keskusteleva ja avoin toimintakulttuurimme mahdollistaa sen, että meillä jokainen voi vaikuttaa hoivakotiemme toimintaan. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin. Tämän tukemiseksi työsuhde-etuihimme kuuluvat esimerkiksi:

 • Kattava työterveyshuolto, johon kuuluu mm. yleis- ja erikoislääkärin vastaanottokäynnit, kattavat kuvantamispalvelut (mm. magneetti- ja tt-kuvaus), leikkaushoidot, fysio- ja psykoterapiakäynnit sekä vuosittainen hammastarkastus
 • Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistava ePassi
 • Säännöllinen hierontapalvelu työpaikalla
 • Ateriaetu työpaikalla
 • Mahdollisuus säännölliseen täydennyskoulutukseen
 • Henkilöstön kevät- ja syystapahtumat

Voit tutustua avoimiin työtehtäviimme alta. Vakituisten työtehtävien ja pidempiaikaisten sijaisuuksien ohella haemme jatkuvasti uusia tekijöitä myös lyhytaikaisempiin sijaisuuksiin. Mikäli haluat tulla osaksi huhtihovin tiimiä, lähetä hakemus alta tai ole yhteydessä suoraan hoivakotiemme johtajiin!

Icon: Huhtihovi

Kysy lisää:

Tiia Haukilahti
Hoivakodin johtaja, Turku
0401241112
tiia.haukilahti@huhtihovi.fi

Hanna Ruohonen
Hoivakodin johtaja, Salo
0401990409
hanna.ruohonen@huhtihovi.fi

Jätä avoin hakemus

  Minua kiinnostaa

  Lataa CV

  Valikko