Töihin Huhtihovin hoivakotiin

Huhtihovi Oy on paikallinen, hyvän maineen omaava ikääntyneiden asumispalveluja tarjoava yritys. Hoivakodeissamme eletään täyttä elämää – yksilöä kuunnellen ja yhteisön innoittamana. Tyytyväisyyskyselymme mukaan 94 % asukkaistamme ja heidän omaisistaan suosittelisi Huhtihovia hoivakotipaikkaa kartoittavalle.

Hoivakotiemme henkilöstö koostuu monipuolisesti eri ammattiryhmien osaajista. Laatumme ja onnistumistemme taustalla on ammattimainen ja kannustava työkulttuuri, jossa toimintaa johdetaan työntekijöitä kuunnellen ja tukien. Huomioimme parhaamme mukaan työntekijöidemme elämäntilanteet ja toiveet työnteon suhteen, minkä lisäksi jaksamista tukevat kattavat työsuhde-etumme, joista esimerkkeinä:

  • Erittäin kattava työterveyshuolto
  • Aktiivinen tyhy-toiminta
  • ePassin käyttö
  • Säännöllinen hieronta työpaikalle

Mikäli haluat tehdä merkityksellistä hoivatyötä ikääntyneiden parissa, tutustu alla oleviin hoivakotiemme avoimiin työtehtäviin ja hae mukaan iloiseen joukkoomme!

Vakituisten työntekijöiden ohella haemme jatkuvasti joukkoomme uusia keikkatyöntekijöitä. Keikkatöiden osalta voit olla suoraan yhteydessä hoivakotiemme johtajiin tai jättää yhteystietosi sivulta löytyvän lomakkeen kautta, niin me olemme sinuun yhteydessä.

Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Jätä hakemus

    Minua kiinnostaa

    Lataa CV