Töihin Huhtihovin hoivakotiin

Hoivakodin johtaja, SALO

Etsimme nyt Huhtihovi Kirjolanmäen hoivakotiin uutta HOIVAKODIN JOHTAJAA. Huhtihovi Kirjolanmäki on Salon Alhaisissa sijaitseva 30-paikkainen ikääntyneiden tehostettua palveluasumista tarjoava hoivakoti. Hoivakodin johtajana vastaat koko yksikön toiminnasta ja sen kehittämisestä sekä kokonaistavoitteiden saavuttamisesta.

Olet etsimämme henkilö, jos koet olevasi esimiehenä aikaansaava ja kiinnostunut työyhteisösi kehittämisestä. Esimiesroolin ohella olet valmis osallistumaan myös käytännön hoivatyön tekemiseen. Olet luontaisesti kannustava sekä innostava hoiva-alan ammattilainen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittää toimintaa omien vahvuuksiesi, taitojesi ja henkilökohtaisten ominaisuuksiesi pohjalta. Tehtävässäsi et ole yksin, vaan onnistumistasi tukevat yrityksemme palvelujohtaja sekä yrittäjät. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että työntekijämme voivat hyvin, minkä tukemiseksi työsuhde-etuihimme kuuluvat mm. kattava työterveyshuolto sekä kulttuuria ja liikuntaa mahdollistavan ePassin käyttö.

Edellytämme

  • Tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja/tai terveysalan korkeakoulututkintoa
  • Alan tuntemusta (työkokemusta sosiaalihuollosta vanhusten parissa vähintään 2 vuotta)
  • Riittävää johtamistaitoa (n. 20–30 opintopisteen laajuisia opintoja ja/tai 1-2 vuoden työkokemusta)
  • Tartuntatautilain 48 §:n vaatimaa rokotussuojaa koko työsuhteen voimassaoloajan

Työtehtävä on toistaiseksi voimassa oleva (6 kk:n koeajalla) ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Laitathan hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen 14.8.2022 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ami.ilmanen@huhtihovi.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Ami Ilmanen numerosta 040 1990432 tai sähköpostilla ami.ilmanen@huhtihovi.fi.

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten älä aikaile vaan laita hakemuksesi meille jo tänään!

Kotimainen Huhtihovi Oy on ikääntyneiden tehostettua asumispalvelua tarjoava yritys. Toimintamme keskiössä on onnellinen vanhus, jolle tarjoamme parhaat mahdolliset eväät merkityksellisen, yhteisöllisen ja sisältörikkaan arjen kokemiseen. Vuoden 2021 asiakas- ja omaistyytyväisyyskyselyssä 94% vastaajista suosittelisi Huhtihovia hoivakotipaikkaa kartoittavalle.

Hoivakotimme työllistävät mm. sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia ja laitoshuoltajia. Vakituisten työntekijöiden ohella haemme jatkuvasti joukkomme tekijöitä myös keikkatöihin. Mikäli haluat tehdä merkityksellistä hoivatyötä ikääntyneiden parissa ja olet kiinnostunut työskentelystä Huhtihovilla, niin jätäthän yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta tai ole suoraan yhteydessä hoivakotiemme johtajiin. Odotamme innolla yhteydenottoasi!

Icon: Huhtihovi

Kysy lisää:

Tiia Haukilahti
Hoivakodin johtaja, Turku
0401241112
tiia.haukilahti@huhtihovi.fi

Ami Ilmanen
Palvelujohtaja
0401990432
ami.ilmanen@huhtihovi.fi

Jätä avoin hakemus

    Minua kiinnostaa

    Lataa CV

    Valikko