Töihin Huhtihovin hoivakotiin

Hoivakodin johtaja, Turku

Etsimme nyt HOIVAKODIN JOHTAJAA Turun Hoivakoti Huhtihoviin. Hoivakodin johtajana vastaat koko yksikön toiminnasta ja sen kehittämisestä sekä kokonaistavoitteiden saavuttamisesta.

Edellytämme hakijalta sosiaali- ja/tai terveysalan korkeakoulututkintoa tai vastaava tutkintoa, riittävää johtamistaitoa ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Koet olevasi esimiehenä aikaansaava ja kiinnostunut työyhteisösi kehittämisestä. Esimiesroolin ohella olet valmis osallistumaan myös käytännön hoivatyön tekemiseen. Olet luontaisesti kannustava sekä innostava hoiva-alan ammattilainen ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että sekä asiakkaamme että työntekijämme voivat hyvin.

Tarjoamme vastuullisen työtehtävän ja mahdollisuuden kehittää toimintaa omien vahvuuksiesi, taitojesi ja henkilökohtaisten ominaisuuksiesi pohjalta. Työtehtävä on toistaiseksi voimassa oleva (6 kk:n koeajalla) ja alkaa sopimuksen mukaan, tavoitteena on elokuu 2021. Laitathan tiivistetyn hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen 2.6.2021 mennessä osoitteeseen juho.heinonen@huhtihovi.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa yrittäjä Juho Heinonen, puh. 0503222787.

Icon: Huhtihovi

Kysy lisää:
Juho Heinonen
050 3222 787
juho.heinonen@huhtihovi.fi

Kesätyöntekijä

Haemme hoivakotiimme kesäksi 2021 lähihoitajia tai opinnoissa pidemmälle edenneitä lähihoitaja- tai sairaanhoitajaopiskelijoita. Lähetä avoin hakemus alla olevalla lomakkeella.

Icon: Huhtihovi

Kysy lisää:
Anne Holmberg
040 702 8217
anne.holmberg@huhtihovi.fi

Hae paikkaa

    Minua kiinnostaa

    Lataa CV

    Valikko